Filme porno: Toate statisticile, faptele și datele pe care trebuie să le știi vreodată

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in camera? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Nuante de Gri”, practica sexuala a „robiei si autocontrol, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt captivat indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sfaturi cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte explorare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa initial sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Slave Central”. Impreuna cu descoperirea insotitori, puteti si utilizati platforma pentru a gasi recomandari si informatii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita intalnire persoane singur. Mergeti la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca alege BDSM specialisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte a merge orice fel de mai bine. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti familiarizat cu. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va dobanda sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai departe, atunci puteti cu siguranta incercati cateva chiar mai mult vioi experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa cu casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, care stiu exact ce le place cum ar fi! Asta poate rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai esential BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in dulap. Negrul este constant elegant - in mod special in piele naturala si. Cu siguranta, este in intregime aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Spre deosebire de comun lenjerie intima, BDSM utilizeaza sansa de a lua pe un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex costum, web precum si specializate magazine furnizati o semnificativa selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita costum cod. La SM sarbatori, ti se da oferit stil pe pliant sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la sanii precum si redus jumatate posibil.

Important pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte functie joaca acele joc suprematie si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de important. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv de obicei la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de genuine durere, este de fapt vital sa stabiliti un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul si acel legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna ideal totusi, deoarece belows ar putea fi uneori inchis.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care are nevoie o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este inseamna ca trebuie fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui ar trebui constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati si apreciati sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de rusine in acest . Dvs. precum si, insotitorul dvs. ati obtinut implicat in acest experiment unul cu celalalt, deci doar eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe al saselea sens si, de asemenea, determina: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in indoiala, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii si, de asemenea, altele sex jucarii toate pot contribuie la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - in ciuda daca ramane in camera de dormit, birou http://sethjkcl300.trexgame.net/nu-cumpara-in-aceste-tendinte-despre-sex sau in supermarket.

We-Vibe Guts

Aduceti placere oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire stil si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.