Cum să vinzi sexul unui sceptic

Cele mai bune filme sexy din toate timpurile

Toate aceste filme contin puncte de referinta momente in cinema - momente realizat utilizarea lui pentru a solicita, activati, precum si pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire ultimul semnificatie a pornografiei: "inteleg cand il vad." Erotica traieste mult mai mult puternic la acel nivel de subiectivitate, si pe film, evalueaza din exterior limite ale obscuritate - mult astfel incat am s-ar putea nu de asemenea recunoastem cand il vedem. Atate povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste intre 2 personalitati niciodata niciodata indicat a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva mai sus, sau mult mai scurt, decat reperat in un client viata de zi cu zi; si chiar un accentuat cuvant sau expresie sugerand nespus, chiar neasteptat definitie. Si cu siguranta, uneori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, se lupta cu o scena partener sau imita intimitate sub pitoresc, luxos lumini.

image

Fiecare dintre ceea ce inseamna spune ca alegerea cel mai bun senzual filme se simte cu adevarat un pic ca traducere un test Rorschach al al unui autor foarte propriu foame si, de asemenea pasiuni. Datorita faptului ca filme nu pur si simplu inregistrare sexual si fermecator fantezii, le le dezvaluie. Numarul de cinefili apreciat, stare, un adolescent amuzant unde sunt initial preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit fantezand referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati doar periat corpurile celuilalt? Erotica este, din nou, foarte subiectiva. In consecinta, aceasta lista de verificare aduna cateva dintre reperul minute captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si, de asemenea vedeta sau actrita in o functie care satisfacut sau transformat audienta asteptari, sau doar capturat momente de farmec, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent metode. Unele sunt amuzante. Unele poate un pic infricosator. Altii insamantati cu risc, remuscari, intristat, sau irepresionabil umanitate. Totusi fiecare dintre ele sunt mai mari decat un pic fierbinte.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci nu a reusit pentru a face aceasta lista doar prin central stil - in special, ca individ dorinta continua sa fie supus, ignorat sau depasit de politic angajament, altfel suplimentar emotional si, fizic represiune. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre cel mai bine-cunoscuti vedete in intreaga lume a descrie un contrar scenariu - un barbat atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa in sexual rautate. dezbatere cu privire la scena „untului” si vedeta Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex substitut, ea a afirmat „M-am simtit putin violata”), va, precum si probabil ar trebui, absolut culoare cum se vede Site grozav eficiente si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Doar Emmanuelle de Jaeckin si, incarcaturi de nume copicats precum si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi articole scurte din haine) produs o globala mostenire din erotica anilor 1970 unde bine-de-facut fete a luat o calatorie lume, copulat uimitor, confidential parteneri precum si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul carte pe care se bazeaza acest flagship franchise business nu fusese compus de actual Emmanuelle Arsan dar ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o doamna) a dat titlul personaj firma si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte alte rate, inclusiv original film.

The Hunger (1983)

Pur si simplu la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Pisica pentru animale de companie Persoane fizice a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco perioada Tony Scott si-a facut lansarea in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, cea mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie si, de asemenea Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si viata lunga, intr-o perioada de cercetare stiintifica, precum si bogatie. Scott mareste design la unsprezece pe masura ce ilustreaza Miriam (Deneuve) gasind ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un leac pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este inclusa erotica incarcata povesti, nu toate la fel de reusite una ca cealalta inca majoritatea ele distinct si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o remarcabila adaptare a publicatiei lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte cu adevarat aproape pietonal de contemporan cerinte, dar sex roleplay jocuri video, sex sexual in public, precum si folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura noutati, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger si Mickey Rourke.

The Piano (1993)

Jane Campion a compus precum si regizat acest uimitor film referitor la un mut Scotiana numita Ada (Holly Hunter) oferita chiar in relatie conjugala cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) numai la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) lucrat cu pentru a oferi munca de zi. Ceea ce incepe ca o poveste de thrall pentru aceasta femeie vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines chilipir cu Ada, mai intai pentru pianul ei, precum si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine mult mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta idila despre trecut si, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), si, de asemenea, ocazii - numeroase sexual sau legat de sex - acela specificati lor parteneriat. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperirea reciproca a corpurilor ca o chestiune a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat si crearea momente crucial pentru viata lor psihologica.